Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Open-haard.be Info en inspiratie open haarden en kachels
Open-haard.be

Inbouwhaarden

Inbouwhaarden geven een gezellige toets aan je woonkamer. Ze toveren elke ruimte moeiteloos om tot een sfeervolle plek om te vertoeven. In dit artikel kom je te weten welke soorten inbouwhaarden er te verkrijgen zijn.

 

Inbouwhaarden op hout

Inbouwhaard op hout Een haardvuur op hout brengt meteen een rustige en gezellige sfeer in huis. Aangezien hout een vrij goedkope brandstof is, rendeert dit soort kachels goed. Een nadeel van de houtkachel is dat hij -op de pelletkachel na- meer onderhoud vereist.

 

Inbouwhaarden op elektriciteit

Inbouwhaard op elektriciteit Heb je geen schoorsteen of rookkanaal? Dan is een inbouwhaard op elektriciteit een makkelijke oplossing. Een elektrisch haardvuur brengt de sfeer van een echt haardvuur in huis en is bovendien snel geïnstalleerd.

 

Inbouwhaarden op gas

inbouwhaard op gas Een derde mogelijkheid is de inbouwhaard op gas. Deze inbouwhaarden zijn milieuvriendelijk, zuinig en erg makkelijk te bedienen. Daarnaast zijn ze ook gemakkelijk te onderhouden en ze bieden ook veiligheid. Een mogelijk nadeel is echter de prijs: de gasprijzen kunnen namelijk schommelen.

 

Hoeveel kost een inbouwhaard?

De prijs van een inbouwhaard hangt uiteraard af van de uitvoering, de afwerkingsmaterialen en de warmtebron. Het is ook aangeraden om prijzen te vergelijken. Wil je meer informatie over inbouwhaarden of weet je al perfect wat voor type haard je wil? Via onze offertepagina krijg je vrijblijvende prijzen toegestuurd.

 

Een gezellige afwerking van uw woonkamer

Of je nu een klassiek of modern interieur hebt, een inbouwhaard verhoogt de gezelligheid van elke kamer. Inbouwhaarden geven het gevoel dat je kamer groter is, zonder aan gezelligheid in te boeten. Sterker nog: een haardvuur brengt letterlijk en figuurlijk warmte in je living.

inbouwhaard van een moderne woonkamer

 

Offertes voor haarden/kachels ontvangen?

Kies voor een erkend plaatser en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.